lonelyyyy

Nu har vi kommit fram till vår stuga här i Äkäslompolo. Jag är ensam flicka här, vilket betyder att jag har ett eget rum, medan de tre pojkarna bor tillsammans i ett annat. Detta betyder alltså att jag har ett fyrapersoners rum alldeles för mig själv. Usch. Jag må vara naiv och löjlig, men jag kollade seriöst under alla sängar och i alla garderober direkt jag klev in genom dörren till detta rum, bara för att försäkra mig om att ingen annan befinner sig här. Jag är mörkrädd dessutom, så att vara ensam i ett rum mitt ute i en mörk skog i Lappland är inte drömmen för mig om man säger så. Aja, jag ska väl klara mig. Så länge det inte är helt tyst här så går det okej, så jag satsar på att lyssna på podcasts och musik hela tiden tills mina roomies anländer. På onsdag kväll. Hehe. Jag lovar att jag rycker till vid varje litet ljud. Uschhhhhhh.
Henne och två fina tjejer till väntar jag på. 
 
Hittills har jag hunnit göra en träning här, och i morgon börjar den riktiga träningen. Det blir två skidpass, vilken stil vet jag inte ännu. Nu ska jag äta kvällsmål och sedan krypa ner i sängen. Ha en fin kväll peeps. 

bussar på

Nu har vi bussat i en timme, och har många timmar framför oss. Jag sitter och kollar julklappar och annat smått på nätet, med musiken dunkande lite för hårt i öronen. Rätt skönt att åka buss ändå.
Längtar till snön, det ska verkligen bli skönt att skida igen! Denna gång hade jag tänkt hålla mig frisk också. 

Nu ska jag fortsätta kolla julklappar, sen borde jag väl kolla läxorna också, men det får bli senare. Hehe.

Lilla jul

Detta veckoslut har spenderats hemma i lilla Kronoby med familjen och Valtteri. Fredagen var en skön skoldag, som började med gym, sen en lektion och därefter hemåt. Väl hemma tog vi det lugnt, umgicks med mina systrar och gjorde oss sedan i ordning för födelsedagskaffe hos min farbror och hans familj. Vi hade en jättekul kväll med biljard, en massa gott att äta och en hel del annat bus. 
 
Lördagen började vi med en crossfitliknande träning vid Tössbacken, följd av en kort länk. Efter lunchen åkte vi till Kokkola för att köpa lite julklappar, födelsedagspresenter och göra ett cafébesök. Jag fick köra dit också, kunskaperna hade nog rostat lite sedan jag körde sist känner jag. Det gick lite hackigt i början om man säger så. Aja, när vi kommit tillbaka åt vi middag, spelade spel, såg film och lite annat smått och gott. Sedan kom lillajultomten också detta år till vårt hus, så då fick vi varsitt paket innehållande små, fina och välbehövliga grejer. Efter det såg vi en film till, åt glass och hade det allmänt mysigt. Min lillajul var perfekt. Jätteperfekt.
 
Idag har vi bland annat varit på en löplänk innehållande intervaller, spelat Twister, ätit plättar och tagit det lugnt. Valtteri åkte hem för en stund sen, så efter att han åkte har jag packat (lite slarvigt, men aja), eftersom jag ju åker norrut i morgon på morgonen. Just nu ligger jag i sängen och googlar julklappar, det är ju trots allt mindre än en månad kvar till julafton. Dessutom älskar jag allt som har med paket och överraskningar att göra, så detta är för mig sjukt roligt. 
 
Jag har faktiskt bara en eller möjligen två telefonbilder från veckoslutet, så ni får, åter en gång, en gammal bild. Hope you don't mind. 
Mitt rum var faktiskt såhär städat i fredags, tror inte det har sett ut så här på flera månader, om inte ännu längre. Aja, helt värt att föreviga på bild såklart.