BLACK DRESS

Gårdagen var solig och fin, dagens väder är dock inte riktigt lika fint. Hittills idag har jag varit på en grisig länk på ett mycket blött motionsspår med pappa, styrketränat, arbetat lite (läs: cirka en halv timme) och sitter som bäst i rummet och lyssnar på musik. När vi sprang var jag bara nån centimeter ifrån att trampa rakt på en orm som låg på en grästuva, ouppmärksam som jag är. Skulle pappa inte ropat till skulle jag helt säkert trampat ner rakt där. Usch, så skrämd jag blev. Några minuter senare klantade jag till mig och föll, vilket resulterade i upprivna och blödande sår i händerna. Skönt. Länken var i alla fall en mycket bra träning, jobbigt för benen. 
 
Gårdagen började med parstakningsträning med pappa i Nedervetil och därefter löpning, medan Antta var på fotbollsträning. Skönt och varmt träningsväder, till skillnad från idag. Kvällen spenderades också i Nedervetil, med Daniel. Vi körde omkring lite, åt god mat, kastade frisbee och hade en allmänt fin kväll. 
 
En bild i lite finare kläder än de svettiga träningskläderna jag sprang med, och lite obekvämare än de mjuka, rosa joggingbyxorna jag har på mig just nu. Aja, en bild i alla fall. Klockan jag har på mig på bilden fick jag av Fanny som försenad födelsedagspresent, och den kommer användas så gott som varje dag. Älskar kopparfärgen, matchar den till typ allt! Förut hade jag ju en MK-klocka som jag köpte från Kroatien och använde precis varje dag, men slarviga jag tappade ju såklart bort den. Hursomhelst, tusen tack här också Fanny! 
 
Nu väntar jag bara på att Daniel ska komma hit, så tänkte städa lite under tiden. Ha en bra tisdag!

Sunny Sunday

Denna söndag har hittills spenderats tillsammans med mina två systrar. Vi har bara tagit det lugnt och druckit smoothie medan vi lyssnat på musik. Så har vår söndagsmorgon hittills sett ut. Idag är det ju dessutom riktigt sommarväder, vilket ju är helt underbart. I skrivande stund sitter jag ute på verandan i skuggan. Skönt!
En bild från igår på mej och min lovely syster när vi var ute och fotade i solnedgången. 
 

PELIPÄIVÄ

Idag klockan 13 började vår match mot ONS från Uleåborg. Vi var alla taggade, mer eller mindre. Det gick dock verkligen inte som planerat, och vi fick besvikna åka hem från Kyrkbackens plan med en förlust. Vi spelade dåligt, de var skickliga, men sån är fotbollen. Ifall vi mötte dem om några veckor skulle slutresulatet kunna se helt annorlunda ut. Jag fick i alla fall pris för bästa spelare, vilket jag inte alls väntat mig. Med ett fem dagars läger i benen kändes det inte precis lätt att spurta omkring på den fuktiga gräsplanen idag. Aja, världen går ju inte under på grund av en enda dålig match, vi siktar framåt nu och har kul på Kokkola Cup sen. 
En bild från lagfotograferingen för några veckor sen. 
 
Gårdagen spenderades först i stan, sen hem en snabbis, och så ut på vägarna igen med Daniel och Antta. Kvällens planer är rätt dimmiga än så länge, men nånting skojigt hade jag nog tänkt hitta på!