6 härliga månader

Idag har jag fått spendera ett halvt år tillsammans med Valtteri, världens underbaraste. Dessa månader har varit de bästa ever, och jag hoppas på så många fler! Jag är obeskrivligt lycklig över att jag fick lära känna denna människa, denna härliga och fantastiska person. 
Allt med Valtteri är perfekt. Allt från hans ben, hans härliga leende, längden, ögonen, för att inte tala om personligheten. Han är en sån perfekt människa som bryr sig om alla, en sån pojkvän som öppnar dörren för en, pussar en i pannan och bara med sin existens gör ens dag. Han behandlar mig på världens bästa sätt, och att se hur han är mot andra är underbart.

Han får mig alltid på bra humör även om jag precis gråtit (vilket jag gör rätt ofta, hehe), och finns alltid där för mig no matter what. Jag älskar honom mer än något annat på jorden. 
Bara så du säkert vet, jag älskar dej ❤️ Du är helt klart min drömprins.

död blogg

Bloggen har ju varit tom en dryg vecka, så tänkte uppdatera med en bildbomb från denna vecka ni missat. Bilderna får tala för sig själva, jag har haft a great time ända tills jag blev sjuk. 
Dessa bilder är från dagarna innan resan till Sverige, och dagarna efter fram till idag. Har i alla fall världens bästa vänner, pojkvän, släkt och familj. Ja, och Nasse, vår älskade katt, hittade hem igår efter att ha varit försvunnen i 10 dagar. Hon kom hem smutsig, hungrig, trött men oskadd. Blev så glad! 

JUNIORLANDSLAGET

Nu är vinterns alla mål för min del uppfyllda. Jag kom med i juniorlandslaget!!!!! Har verkligen varit helspänd inför denna dag då grupperna skrevs ut officiellt, och nu är den här. JAG ÄR MED! Just nu ser jag mer än någonsin fram emot alla läger och träningstillfällen detta träningsår. Humöret är på topp, detta var verkligen helt underbart!!! Sååååå lycklig just nu!
Detta kommer verkligen vara ett perfekt år! Trots att jag ligger i sängen med otroligt ont i halsen och lätt öroninflammation, sjuk för omväxlingsskull liksom, är jag helt otroligt lycklig. ÅH, VAD JAG VÄNTAT OCH ÅH, VAD NERVÖS JAG VARIT. I made it. YAAAAAAAAAAAAAAAS!