Mellandagsrean är igång

Nu har mellandagsrean dragit igång, och denna dag började jag med att åka till Kokkola tillsammans med mamma och Antta. Jag var på jakt efter en kappa, men kom hem med dessa två tröjor från BikBok och lite smink. Jag är rätt pank just nu, så har inte råd med allt jag skulle vilja, så jag får spara så mycket jag bara kan. Suger på att spara pengar, som sagt, så vi får se hur det blir med det. En kappa ska jag ha, det är ett som är säkert.
Eyelinern var ett säkert kort för min del, denna har jag kört med rätt länge nu. Primern från IsaDora har jag inte testat förr, så får se hur den är. Min nuvarande som är från Rimmel är verkligen jättedålig så jag hoppas denna är bättre!
 
Aja, i morgon ska jag till Vasa för att fortsätta min kappjakt i affärerna och rean där. Hoppas på att hitta min perfekta jacka där. 

mina julklappar

Det var någon som undrade om jag kunde göra ett inlägg om vad jag fått i julklapp, så jag valde ut några klädesplagg och grejer av det jag fått av min familj, släkt och vänner. 
Jag fick en flera superfina klädesplagg, skor, skönhetsprodukter, inredningsgrejer, en högtalare och en hel del annat.
Dessa skor har jag önskat mig så länge, och nu äntligen är de mina! Materiell lycka på hög nivå. Myströjan från Molly är också helt underbar. 
Mascarorna från YSL är heeeelt perfekta, och hårvårdsprodukterna från Moroccan oil är super. 
 
Jag fick helt otroligt fina julklappar, och är verkligen sjukt tacksam över allt jag fått av de underbara människorna jag har omkring mig. Tusen tack igen!
 
 
 

jul, jul, strålande jul

Tänkte jag skulle börja sådär fint med pappas favoritjulsång (or naahhh, haha) som rubrik. Vet att du älskar den där sången, pappa. Aja, just nu ligger jag i min säng iklädd myskläder och har tända ljus överallt i rummet. Jag kollade precis ett avsnitt av Bron, och ska snart fortsätta med nästa avsnitt. Bästa med lov då man med gott samvete kan ligga i sängen och bara göra ingenting! Jag har ändå både städat, tränat med Antta OCH varit på körlektion med pappa idag, så nu känner jag att jag faktiskt får ligga här och lata mig. Saknar dock Valtteri.
Outfit of the day, jadå. Okej, nu ljög jag, förlåt. Jag har inte alls dessa kläder, men på samma mysnivå är de i alla fall. Håret on point också, haha. 
 
Nu är julen snart förbi och mellandagarna börjar. Min jul i år har varit helt fantastisk (okej, när är julen inte det?), och jag har fått spendera den med alla de som betyder mest för mej, mina nära och kära. Underbara julklappar fick jag dessutom, både av mamma och pappa, släkten, Valtteris familj, Valtteri, mina systrar och av mina vänner. Tusen tack igen för allt fint ni gett mig! Jag fick dessutom inget "onödigt", och tyckte verkligen om allt jättemycket! 
 
Julafton firade jag med min fina familj hemma hos oss, och också vi fick besök av tomten. 
På juldagen tillbringade vi några timmar på julmiddag, och gjorde sedan en styrketräning vid Tössbacken. Därefter cyklade jag iväg till Idas för att göra mig i ordning där tillsammans med henne och Fanny. Sen bar det av på äventyr, hihi. Aja, en kul kväll hade jag i alla fall, så tack för det, alla inblandade! Jag fick träffa många jag inte sett sedan nian, och fick umgås med mina vänner vilket ju alltid är värt guld. 
Dessa två tjejer. Alltså jag kan inte ens beskriva med ord. Just really, really love them. 
 
I morgon ska jag till Vörå på dagen för att träna lite på snö, och sen ska jag och Fanny hitta på något skoj på kvällen. Blir kanske en körlektion där mellan också. Låter som en hur bra dag som helst tycker jag. Nu ska jag fortsätta kolla Bron här i min ensamhet. Ha en fin kväll!