SOMMARLOV

Nu har sommarlovsdagarna rullat igång, vilket känns både bra och dåligt. Skolavslutningen kändes vemodig och inte kul alls, eftersom allt förändras efter lovet. Nytt rum, ny skola, ny rumskompis (förhoppningsvis inte!!!!), nya vanor och nya tider. Två av mina närmaste vänner ska flytta till Sverige till hösten för att gå i skola där. Detta känns så sjukt hemskt, tårarna rinner nu också bara av att jag tänker på det. Jag vet att Vörå inte blir detsamma utan dessa två. De kommer vara saknade av alla, det vet jag. Älskar er och jag är så otroligt glad att jag fick lära känna er!! Ni e helt underbara. Jag kommer sakna er obeskrivligt mycket, bara så ni vet.

Tårarna rann efter avslutningen när allt skulle packas ihop och rummen tömmas. Jag trodde inte jag skulle reagera så starkt, men när Lina kom och kramade mig hejdå strömmade floder nerför mina kinder. Jag hade nog inte riktigt fattat det då ännu. 
BÄSTA VÖRÅ GIRLS.
Saknar redan Vörå och alla härliga människor där, internatslivet och träningen. Jag hoppas ändå att denna sommar blir den bästa hittills, och att allt är bra när vi börjar igen till hösten.

Åh, att plocka ner bilder, samla grejer, packa kläder och torka varje liten vrå, det gjorde ont. Rummet som var vårt, som ska vara vårt rum. Med våra saker och våra bilder överallt. Ååååh, det var verkligen mycket jobbigare än jag nånsin hade trott att lämna Vörå. I början var det jobbigt att åka till Vörå, men nu var det så mycket värre att lämna. 

Vi har ett helt fantastiskt år bakom oss på denna plats, en massa minnen och så många nya människor. Nu är det sommarlov, men jag hoppas jag kommer träffa så många som möjligt nångång under sommaren också. Ha en fin sommar!

10 bekännelser

1. Jag kan inte vissla, har aldrig kunnat. Känns ju lite så där när små barn går runt och visslar melodier när jag själv bara får ur mig en enda ton om jag riktigt lyckas...
 
2. Jag avskyr verkligen att sitta bredvid någon som äter banan när jag inte äter något själv. Det låter så fruktansvärt mycket. Haha, nej men det tycker jag helt ärligt är jobbigt.
 
3. Jag har jättetunt hår, trots att det kanske inte alltid syns så bra (hoppas jag!). I högstadiet när vi mätte tjockleken på våra hårstrån under nån fysiktimme var mitt hår för tunt för verktyget vi använde så jag har alltså väldigt tunna hårstrån. 
 
4. Jag räknade precis och kom fram till att jag har sammanlagt femton par skor här i Vörå. Kul, den som hämtar mig på lördag får lov att ta med x-antal extra väskor. Skulle bara meddela det.
 
5. Jag är dålig på att hålla reda på mina saker och tappar därför ofta bort grejer, som sedan efter en tid plötsligt kommer fram igen. Har dock fortfarande inte hittat min MK klocka. 
 
6. Jag lyssnar på musik nästan hela tiden, och när jag inte gör det går jag omkring och nynnar eller sjunger på en låt istället. Kan väl tyckas vara irriterande, men sån är jag.
 
7. Jag har väldigt lätt för att börja gråta, på grund av allt möjligt. Filmer, låtar, bilder, texter, när jag är arg, när jag misslyckas, ja, lite för ofta kanske. Är rätt emotionell, undrar varifrån jag fått det?
 
8. Jag skriver ALLTID listor över ALLT, det har jag ärvt av pappa. När jag ska på resa, läger, shopping eller bara helt vardagligt vad jag har framför mig till exempel i morgon. Jag tycer om att ha klart för mig vad programmet är, men följer för det mesta inget av det som står på listorna. 
 
9. Om jag varit pojke skulle jag ha blivit döpt till Oliver, vilket enligt mig är ett bedårande namn.
 
10. Jag ÄLSKAR cashewnötter täckta med choklad eller yoghurt! Finns det något godare? 
 

Testdag

Dagens rullskidtest i Botniahallen gick riktigt piss. Jag har aldrig fått testen på rullskidor på bana att funka, och det gick inte idag heller. Parstakningen gick okej, men ingen höjdare precis. Testet utan stavar gick helt åt skogen, vilket ju inte är kul precis. Jag fick kramp i smalbenen efter två varv och testet är åtta varv. Japp. Det händer alltid. Jag kan bara inte förstå vad felet är, vad är det jag gör fel när jag rullskidar? Fick höra att jag är för svag i benen och har för dålig balans. Har aldrig någonsin tänkt på att jag är svag i benen, en fotbollsspelare med svaga ben. Nej. Det tror jag inte en sekund på. Jag tror inte jag skulle lyckas bättre på testet om benmusklerna skulle vara starkare. Smalbenen krampar way too early, det är problemet. De blir helt stela, och jag kan inte göra något alls åt saken. Kan knappt styra benen då längre. Jag har verkligen börjat hata detta test, just för att jag är sämst och för att det inte blir bättre hur jag än gör. Detta förintar glädjen helt och hållet. Åtminstone min glädje. 
Ett test kvar för dagen. Kan ju hoppas på att det lyckas bättre.