MUONIO

Imorse klockan sju började min bilresa upp till Muonio och FSS-lägret. 
Jag missade alltså halva lägret på grund av sjukdom. Eftermiddagsträningen bestod av löpning/gång i terrängen och solskenet. 

Sen var det helt okejfint nere vid vattnet också. Hihi mys.
Imorgon börjar dagen med klassisk rullskidning i två timmar. Eftermiddagsträningen är stavlöpning i skogarna. Not my fav men sånt är livet. Jag är ingen skogsnisse, det har jag konstaterat. Om inte förut så senast idag insåg jag det.

Smulpaj

Gårdagen spenderades med Daniel och kvällen med Alva. Vi gjorde en smulpaj, som vi sedan avnjöt med grädde. Just saying. Sen såg vi film också. Och spelade Mario kart. 
Idag har jag siktet inställt på Nedervetil, då Daniel slutat jobba. Jag har precis kommit hem efter att ha varit till butiken och posten för att posta tre paket och för att handla lite mat och sånt med mamma. 

Nätloppis

Nu under dessa två dagar då jag inte haft något annat för mig, så har jag kollat igenom klädskåpet och rensat lite. Har lagt upp bilder och priser på en hel hop med kläder på Syrrans Garderob, som ni kan kika på här. De flesta plagg på min sida är kläder jag använt väldigt sparsamt, av olika orsaker. Ni hittar också lite herr/pojkkläder där. Kika in vetja! 
Sen kan jag också tipsa er om att pappa säljer en Suunto pulsklocka, ifall någon är på språng efter något sådant. Den hittar ni här