Dag två

Har inget speciellt att berätta om denna dag, den har i stora drag sett ut som slutet av gårdagen. Morgongymnastik, frukost, föreläsning, träning, lunch, föreläsning, träning, candy shopping, middag, föreläsning, kvällsmål. Japp. Det var denna måndag. 

Har inte en enda bild på telefonen härifrån, men saknar min booboo så mycket just nu, så en sån bild ska ni få. 

Åh, missing you so! ❤️

Morgondagen börjar igen med morgongymnastik, och fortsätter med föreläsning och träning. Därefter bär det av hemåt. Skönt, trots att det har varit roligt att få umgås med saknade Eve. 

Olympiapäivät

Just nu befinner jag mig i Vuokatti på Olympiapäivät. Det är alltså någon typ av läger i tre dagar. Sjukt kul att få träffa saknade Eve igen, vi har alltid så kul tillsammans! 

Gårdagen började med en badmintonträning, och efter det gjorde jag i princip inget resten av dagen. Ja, förutom att jag och mina kära systrar gjorde en photoshoot på kvällen. 
Har inte med mig datorn hit så resten av bilderna får jag visa nån annan gång. 

Just nu ligger jag i sängen, trött efter en två timmar lång föreläsning, och ska snart krypa ner under täcket. Morgondagen består till största delen av föreläsningar, men en träning ska också klämmas in nånstans.

God natt på er, hoppas ni sover gott!

Keep your heels, head and standards high

Dessa väntade på mig igår när jag kom hem. De är helt klart nya favoriter, både bekväma och matchande till så gott som allt. Helt perfekta ju.
Perfektion fångad på bild. På min matta. Ah. Dessa kommer nog användas mycket flitigt i sommar, det kan jag lova!
 
"A woman with good shoes is never ugly" -Coco Chanel