till alla er...

...som undrar. Angående min andning. Den fungerar inte som den ska, vad som är fel vet vi inte ännu. När jag gör maxdrag, längre än 3-4 minuter, då börjar andningen pipa och jag får inte in tillräckligt med luft. Något liksom drar ihop sig och täpper till. På grund av syrebristen blir musklerna trötta, vilket är självklart, och jag klarar inte av att åka fortare. Idag då jag korsade mållinjen fick jag åter en gång panikandning, allt snurrade och det blev svart. Jag fick ligga både länge och väl på rygg på asfalten med benen uppåt för att få andningen att bli normal igen. 
 
Detta är psykiskt otroligt jobbigt för mig. Mitt självförtroende påverkas helt klart av det här, inte är det bättre heller då jag inte vet vad som är fel på mig. Efter detta läger ska jag till Tammerfors för att reda ut detta en gång för alla. Det ska bli såååå skönt att kunna svara när folk frågar, och hitta en förklaring på allt. Längtar. Just nu är det bara jobbigt. Usch. Känner att jag är dålig, att jag inte borde ha en plats i landslaget, dagar som denna. Ah, well, snart börjar det gå uppåt får vi hoppas.
Med denna bleka, men glada bild från vintern säger jag god natt och blickar framåt mot ljusare (dvs. mer snöiga) och förhoppningsvis mer framgångsrika tider. 
 
Ska passa på att tacka One Way också för stavarna jag fick idag. De behövdes. Vi fick dessutom nya skidglasögon från Bliz (dock inte de jag bär på bilden) via landslaget, kul med sånt ju!

new in

Tänkte visa er lite av det jag köpt under senaste tiden, några grejer från då vi var på resa och sen lite annat stuff.
Här är några skönhetsprodukter; St. Tropez Selftan lotion, Real Techniques makeup sponges, Nivea Cleansing Wipes och en fuktighetskräm från Loreal. På bilden finns också en svart kjol från Gina, örhängen från Glitter (ett riktigt fynd) och Nike löpskor. Hade helst velat ha rosa Nikes, men var tvungen att köpa nya nu innan lägret och på Intersport hade de inga andra färger än orangeröda och dessa. Gillar dessa starkt, trots att de inte är rosa. 
 
Shortsen köpte jag i Grekland från en Zara-butik, och de två BikBok-plaggen köpte jag på rea i Kokkola. Den övre är en vit långärmad spetströja och den nedre en bomullsklänning, helt basic. Superskön dessutom!
 
Denna godbit köpte jag för några veckor sen, en storfavorit. Triangls bikinis sitter sååååå bra, de har verkligen fattat det här med passform. 
 
Denna köpte jag på flygfältet i Aten precis innan vi åkte hem. Har länge suktat efter en väska från Ted Baker, och nu äntligen är den min. Ahhh, materiell lycka!

IDA 18 ÅR

Idag fyller en av mina bästa vänner 18 år, och jag får tyvärr inte spendera den dagen med henne då jag för tillfället befinner mig i Lappland. Well, du ska ha en helt underbar dag, för det är du värd! Love u. 
 
 
Här är några bilder från onsdagskvällen då vi tillbringade kvällen i solnedgången på en vacker plats i vår lilla by. Hon är guld den här tjejen, verkligen guld. Hennes hjärta är sååååå stort, det är en sak ni ska veta om henne. Vi har hållit ihop ända sedan lågstadiet, och blivit bättre vänner hela tiden. Hon är en av dem som jag är såååå lycklig över att få ha i mitt liv. 
 
Vill önska dig grattis på 18-års dagen här också, nu har dagen du väntat på sååå länge äntligen kommit, hoppas den blir som du föreställt och önskat dig! Vi firar sen då jag kommit hem <3