Morgon i Vasa

Gårdagen bestod av träning, städning, packning, ätning, handling och åkning till Vörå. 
Jag var hemma ensam i går på eftermiddagen, och spenderade stor del av den tiden i sängen framför datorn. Hehe.
Lite tråkigt blev det nog efter ett tag, det måste jag erkänna.
 
Nu på morgonen var jag och några andra till Terveystalo i Vasa för att ta några blodprover. Efter blodprovet, som jag för övrigt har en liten skräck för,  pratade jag med en läkare och han kollade foten lite och skrev sen en remiss. Jag ska till Kokkola magnetröntgen på lördag. Fram tills dess får jag endast cykla och gymma. Eventuellt vattenlöpa också. Jej, livet på topp. Eller. Inte.

officiellt slut på villalivet och sommaren

Igår firade vi villa-avslutningen, och jag tillbringade kvällen i Nykarleby vid Kaspers villa. Vi hade en fin kväll med prat, skratt, ljuvlig mat (vilket vi får tacka Kaspers snälla mamma för), raketer, bomber och volleyboll i mörkret. Att bara stå och se på raketerna som skjuts upp i mörkret är något jag verkligen tycker om, de är ju så vackra. 

På morgonen då vi vaknade gick vi ner till stranden bara för att få lite uppfriskande havsluft sådär på morgonkvisten. Skönt men kallt. 

Jag fotade knappt några bilder alls, så en del är lånade av Ronja. 

Så var då denna sommar officiellt över. Sorgligt men sant. På något sätt tycker jag ändå det ska bli skönt med höst. Rutiner, höstkvällar, färgade löv, höstmodet och allt sådant. Nu förstår jag varför pappa gillar hösten. Förut har jag alltid ifrågasatt varför just hösten är pappas favoritårstid eftersom jag alltid tyckt det är en så tråkig årstid. Nu håller jag dock på att ändra åsikt om detta, för hösten kan ju faktiskt vara riktigt vacker ibland.

Aja, vi hade en bra kväll och jag hoppas verkligen det kommer flera fina kvällar framöver, även om sommaren nu börjar lida mot sitt slut.

traditionell torsdag

Torsdagen började som alltid med långlänk, denna gång på rullskidor och cykel tillsammans med Elin. Jag försov mig dock, och vaknade 08.08. Paniken när man försovit sig alltså. Hemsk. Jag sprang runt i rummet som en yr höna, efter att jag bokstavligen hoppat upp ur sängen då jag insåg att jag försovit mig. Elin fick vänta i några minuter, men 8.15 var jag dock ombytt och klar med rullskidorna och stavarna i händerna. Efter att ha parstakat i en timme slängde vi av oss rullskidorna och satte oss på cyklarna istället.
 
Skoldagen gick rätt snabbt, eftersom jag bara hade två lektioner och ett hålpass däremellan. Daniel åkte hem efter skolan för att spela match ikväll, så jag försökte få ordning på mitt rum och spelade sen volleyboll en timme före middagen.