prolog

Idag var det då dags för prolog; 3,75 kilometer klassiskt. Banan var, som sagt, tuff och föret var rätt tufft det också om man säger så. 
 
Jag startade med rätt bra fart, och gjorde vad jag kunde för dagen. Jag skulle inte orkat skida hårdare än så, vilket alltså betyder att jag  gjorde mitt bästa och är nöjd med det. Jag hade riktigt bra skidor, både fästet och glidet fungerade som det skulle. Placeringen var okej, inte toppenbra, men absolut godkänd! Kul tävling det här också, ser redan nu framemot morgondagens 10 kilometer, trots att stilen då är skate. Roligt med så mycket publik och folk som hejar och ger mellantider överallt. 
 
Efter loppet idag har jag gjort läxor med Linnea, skidat, läst på prov, redigerat bilder och planerat lite. Kvar återstår mera provläsning, lite filosoferande, mer bildredigering, middag och sen kanske jag hinner kolla lite serier också ska vi hoppas. The Carrie Diaries for the win!
 
Avslutar inlägget med några bilder från gårdagen på finalerna (första bilden i inlägget är från herrfinalen), på min personliga huoltaja, tränare, stödperson och pappa och så härliga Jennie till höger. 

Kommentera här: