Galan 2016 - mina nomineringar

 
 
 
Om en månad hålls en bloggala i Vasa som riktar sig till finlandssvenska bloggare och såna som är intresserade av bloggar och andra medier. Galan ordnas av två drivna och duktiga bloggare, Ida-Marie Jungell och Maria Frände. Coolt att nån kommer på och liksom tar tag i att ordna något sånt i lilla jante-Österbotten känner jag!
Jag blev så taggad efter att ha sett alla bilder och sånt från förra årets gala, så jag hoppas verkligen kunna gå denna gång. Det vore superkul, verkligen! Jag har alltid velat gå på gala, klä mig fint och känna mig riktigt fancy nån kväll.
 
Man nominerar olika bloggare och andra mediepersoner, och av de nominerade går sedan de som fått flest nomineringar vidare till andra röstomgången. Nomineringen började för några dagar sen, och jag tänkte dela med mig av vilka jag nominerat i de olika kategorierna.
 

ÅRETS BLOGG
Ronja Strömvall, hon skriver intressanta inlägg varje dag, har fina bilder och förmedlar en positiv energi i sin blogg.
 
 
ÅRETS MODE- OCH SKÖNHETSBLOGG
Här hade jag svårt med att välja eftersom jag har många favoriter i denna kategori, men jag nominerade Iisa Smeds, eftersom hennes outfit-inlägg och bilder är såååå snygga!
 
 
ÅRETS HÄLSOBLOGG
Linas blogg om träning har jag nominerat här. Hon är peppande och inspirerande på sin blogg, vilket jag gillar starkt. 
 
 
ÅRETS FOTOBLOGG
Jarina har superfina foton på sin blogg, så henne har jag nominerat i denna kategori. 
 
 
ÅRETS KREATIVA BLOGG
Här har jag valt att nominera Hannah Kjellman, för att hennes bilder på bloggen 
 
 
ÅRETS PERSONLIGA BLOGG
Karolinas Kaos valde jag här att nominera. Hon skriver om intressanta ämnen och om allt möjligt. 
 
 
Årets blogginlägg, bloggveteran, nykomling och familjeblogg lämnade jag tomma, eftersom jag inte kunde komma på någon blogg jag läser som hade passat där. 
 
 
ÅRETS YOUTUBER
Chevelle Ekström, roliga videos om allt möjligt!
 
 
ÅRETS INSTAGRAMMARE
Wilma Sjöholm (wilmairishelena) är mitt val här. Älskar hennes instagram sååååå mycket, verkligen sjukt fint!
 
 
ÅRETS PODCAST
Här valde jag Rebeccas och Ronjas podcast Söndagssnack. Deras podd är rätt ny, men jag gillar de podavsnitt de hittills släppt!
 
 
ÅRETS INSPIRATÖR
 

HÄR kan ni nominera era favoritbloggar och bloggare (det gör ju inget om jag råkar vara en av dem också, hehe). Tycker det blir så mycket roligare om många är med och nominerar, så in och nominera era finlandssvenska favoriter NU!! Nomineringen är igång fram till 28.10, så ni har nån vecka på er ännu.
1 Chevelle:

skriven

Meen tack finaste duu!❤️❤️

Svar: 😘😘
Emelie

Kommentera här: