till alla er...

...som undrar. Angående min andning. Den fungerar inte som den ska, vad som är fel vet vi inte ännu. När jag gör maxdrag, längre än 3-4 minuter, då börjar andningen pipa och jag får inte in tillräckligt med luft. Något liksom drar ihop sig och täpper till. På grund av syrebristen blir musklerna trötta, vilket är självklart, och jag klarar inte av att åka fortare. Idag då jag korsade mållinjen fick jag åter en gång panikandning, allt snurrade och det blev svart. Jag fick ligga både länge och väl på rygg på asfalten med benen uppåt för att få andningen att bli normal igen. 
 
Detta är psykiskt otroligt jobbigt för mig. Mitt självförtroende påverkas helt klart av det här, inte är det bättre heller då jag inte vet vad som är fel på mig. Efter detta läger ska jag till Tammerfors för att reda ut detta en gång för alla. Det ska bli såååå skönt att kunna svara när folk frågar, och hitta en förklaring på allt. Längtar. Just nu är det bara jobbigt. Usch. Känner att jag är dålig, att jag inte borde ha en plats i landslaget, dagar som denna. Ah, well, snart börjar det gå uppåt får vi hoppas.
Med denna bleka, men glada bild från vintern säger jag god natt och blickar framåt mot ljusare (dvs. mer snöiga) och förhoppningsvis mer framgångsrika tider. 
 
Ska passa på att tacka One Way också för stavarna jag fick idag. De behövdes. Vi fick dessutom nya skidglasögon från Bliz (dock inte de jag bär på bilden) via landslaget, kul med sånt ju!