BLACK DRESS

Gårdagen var solig och fin, dagens väder är dock inte riktigt lika fint. Hittills idag har jag varit på en grisig länk på ett mycket blött motionsspår med pappa, styrketränat, arbetat lite (läs: cirka en halv timme) och sitter som bäst i rummet och lyssnar på musik. När vi sprang var jag bara nån centimeter ifrån att trampa rakt på en orm som låg på en grästuva, ouppmärksam som jag är. Skulle pappa inte ropat till skulle jag helt säkert trampat ner rakt där. Usch, så skrämd jag blev. Några minuter senare klantade jag till mig och föll, vilket resulterade i upprivna och blödande sår i händerna. Skönt. Länken var i alla fall en mycket bra träning, jobbigt för benen. 
 
Gårdagen började med parstakningsträning med pappa i Nedervetil och därefter löpning, medan Antta var på fotbollsträning. Skönt och varmt träningsväder, till skillnad från idag. Kvällen spenderades också i Nedervetil, med Daniel. Vi körde omkring lite, åt god mat, kastade frisbee och hade en allmänt fin kväll. 
 
En bild i lite finare kläder än de svettiga träningskläderna jag sprang med, och lite obekvämare än de mjuka, rosa joggingbyxorna jag har på mig just nu. Aja, en bild i alla fall. Klockan jag har på mig på bilden fick jag av Fanny som försenad födelsedagspresent, och den kommer användas så gott som varje dag. Älskar kopparfärgen, matchar den till typ allt! Förut hade jag ju en MK-klocka som jag köpte från Kroatien och använde precis varje dag, men slarviga jag tappade ju såklart bort den. Hursomhelst, tusen tack här också Fanny! 
 
Nu väntar jag bara på att Daniel ska komma hit, så tänkte städa lite under tiden. Ha en bra tisdag!