SOMMARLOV

Nu har sommarlovsdagarna rullat igång, vilket känns både bra och dåligt. Skolavslutningen kändes vemodig och inte kul alls, eftersom allt förändras efter lovet. Nytt rum, ny skola, ny rumskompis (förhoppningsvis inte!!!!), nya vanor och nya tider. Två av mina närmaste vänner ska flytta till Sverige till hösten för att gå i skola där. Detta känns så sjukt hemskt, tårarna rinner nu också bara av att jag tänker på det. Jag vet att Vörå inte blir detsamma utan dessa två. De kommer vara saknade av alla, det vet jag. Älskar er och jag är så otroligt glad att jag fick lära känna er!! Ni e helt underbara. Jag kommer sakna er obeskrivligt mycket, bara så ni vet.

Tårarna rann efter avslutningen när allt skulle packas ihop och rummen tömmas. Jag trodde inte jag skulle reagera så starkt, men när Lina kom och kramade mig hejdå strömmade floder nerför mina kinder. Jag hade nog inte riktigt fattat det då ännu. 
BÄSTA VÖRÅ GIRLS.
Saknar redan Vörå och alla härliga människor där, internatslivet och träningen. Jag hoppas ändå att denna sommar blir den bästa hittills, och att allt är bra när vi börjar igen till hösten.

Åh, att plocka ner bilder, samla grejer, packa kläder och torka varje liten vrå, det gjorde ont. Rummet som var vårt, som ska vara vårt rum. Med våra saker och våra bilder överallt. Ååååh, det var verkligen mycket jobbigare än jag nånsin hade trott att lämna Vörå. I början var det jobbigt att åka till Vörå, men nu var det så mycket värre att lämna. 

Vi har ett helt fantastiskt år bakom oss på denna plats, en massa minnen och så många nya människor. Nu är det sommarlov, men jag hoppas jag kommer träffa så många som möjligt nångång under sommaren också. Ha en fin sommar!