coaching

Idag åkte jag och Antta med mamma och Alva till Ylivieska för att kolla på Alvas tävlingar där. När vi kom fram fick vi vara tränare åt Kronans gymnaster i B-klassen, eftersom de inte hade nån tränare. Det blev lite kaos i början och så, men sen fixade vi det ganska bra tycker jag! Flickorna klarade sig jättebra, de var sååå duktiga, varenda en av dem! Flera fick dessutom stigpoäng, you rule girls! Superkul att få agera tränare också, det är definitivt något för mig, nu när jag inte tävlar i gymnastik mera.

Ikväll hade vi en tjejkväll med flickgänget, mysigt det också. Lite skvaller och sånt är ju alltid kul. I gott sällskap dessutom ❤️ love u girls

Som jag skrev igår handlar ju allt om prioriteringar, en bra ursäkt för att jag inte gjort en enda sak som har med skolan att göra idag. Vi tar det i morgon i stället.
Morgondagen tänkte jag starta med styrketräning, eftersom jag inte hann med den idag då jumppatävlingen dröjde längre än jag trott. Sen måste jag skriva en uppsats också, och räkna all matte jag missat under de senaste två skolveckorna. Valtteri kommer hit en sväng också, mys.
Senare på kvällen drar vi antagligen till Vörå för att gå två dagar i skola och sen hoppa in i bilen för att köra till Vuokatti. Ser fram emot allt just nu, verkligen!

1 Anonym:

skriven

Hejsan.
Skulle vara intressant att höra dina kommentarer och åsikter om dopingnyheten som kom ut för några dagar sedan. Therese Johaug är/var visst en stor förebild för dig? Några tankar om doping överlag i idrottssammanhang med tanke på allt som har hänt i Norge bl.a.?

Svar: Hej!Jo, kan nog skriva ett litet inlägg om detta! :)
Emelie

2 Elin:

skriven

Har du en iPhone 6s? Va tycker du om den? Rekommenderar du den? :)

Svar: Ja, det har jag och jag gillar den väldigt mycket! Tycker storleken är bra och sen är den ju fin också! Rekommenderar varmt :)
Emelie

Kommentera här: