stressig skolvecka

Alltså. Denna vecka. Åh, vad jag längtar tills den är över. Jag är en person som gillar att ha många bollar i luften, men just nu är det bara för mycket. Den här veckan har jag tre prov, två presentationer och två deadlines i skolväg. Sen ska jag också hinna träna, samtidigt som jag har en massa smågrejer som ska fixas. Bloggen får troligen lida av detta, känner jag. 
 
Mitt bankkort gick ut idag och det nya har inte kommit ännu, jag ska vaccineras i morgon, stormläsa religion i kväll, läsa en bok till modersmål, köra Antta till fysioterapeuten i morgon klockan åtta. Detta är bara ett litet hörn av min att-göra-lista på telefonen och i kalendern. Känner att allt rinner över, och är såhääääääääär nära ett breakdown. Lovar jag snart ligger på golvet dränkt med böcker och gråter. Skulle vara så otroligt likt mig hahaha. 
 
 
Nu ska jag fortsätta drunkna i läxor, sen äta middag och efter det stormplugga religion med Elin. Kämpar på, efter denna vecka blir det lugnare ett tag. 
 
Åh, just det. Jag fick hem ett underbart klädpaket från Odlo för nån dag sedan, TUSEN TACK! <3 Ska visa er bilder på de fina kläderna jag fick, men tog inte allt med mig hit till Vörå, så ni får vänta tills jag kommer hem på fredag och kan fota alltihop. 
 
Ha en bra dag, och kämpa på alla ni som också har provveckor just nu och framför er!

Kommentera här: