tuff start

Skolstarten började dyrt och tufft för min del, som jag skrev i förra inlägget här på bloggen. Nu har vi kommit igång med såväl träning som skola, och lätt är det inte. Jag har fyra kurser för tillfället; prepkurs i finska, engelska, matte och sista kemikursen innan skrivningarna.
 
Idag började dagen i slalombacken med FU/MU intervaller. Träningen gick bra, andningen fungerade bättre än normalt, vilket ju är hur kul som helst! Jag tog mig till och med upp till toppen med en puls som nådde ända in på maxområdet utan att jag blev tvungen att stanna på grund av syrebrist. Så otroligt kul att det ibland lyckas också. Efter skolan gjorde jag dagens andra träning, en tuff och annorlunda cirkelträning med en ny tränare. Jag gillade övningarna, de var sjukt jobbiga. Mina ben var dock rätt mörbultade från stavbacksträningen, så allt gick lite trögt. Aja, en bra men tuff träningsdag har jag bakom mig i alla fall. 
 
Nu i kväll har jag läst lite kemi, och snart ska jag socialisera mig lite med mina vänner här på internatet. Morgondagen börjar vi med rullskidning, hoppas på en bra träning. Efter det följer en full skoldag för min del, wohoo. 
 
En bild från en liten photo session med Antta precis innan Vöråflytten. 
 
Justjaa, jag ska visa er mitt rum här i Vörå och på samma gång skriva lite om studentskrivningarna och skolgrejer och sånt, men tänkte vänta med det till nästa vecka eftersom jag glömde min kamera hemma den här veckan. 

Kommentera här: