första landslagslägret

Nu är vi inne på tredje dagen här på juniorlandslagets första läger. Vi håller till i Vuokatti, och ska vara här till söndag. Gruppen består av 17 skidåkare, 8 flickor och 9 pojkar, och våra tränare är Juho Halonen och Jussi Piirainen. På Instagram kan ni följa oss på kontot @st1_ryhma , där vi satte upp vår första bild idag (resten är gamla bilder), och där ska vi försöka uppdatera flitigt med fina och underhållande bilder från både träning och vardag.
Träningarna hittills har varit bra, både roliga och tuffa, och gruppen är finfin. Vädret har dock varit på sämre sidan, mest regn och mulet. Vi har bland annat orienterat, spelat frisbee, sprungit, rullskidat och styrketränat, och i morgon står en tre timmar lång kombi-vandring på schemat. 
 
För tillfället befinner sig en del av gruppen på doping-test (jag blev inte tvungen att göra det, vilket var tur eftersom jag precis gått på toaletten innan det), och före det hade vi muskelvård och sånt. 
 
En liten uppdatering om vad som händer och var jag befinner mig just nu, mer är på väg! Ha det bra och glöm inte att följa oss på Instagram! 

Kommentera här: